Samuel Házban tartandó tanfolyamok

Tanfolyamaink és szolgáltatásaink egy része a R.A.I. (REIKI ASSOCIATION INTERNATIONAL) tanításain és képzésein alapszik, mert számos munkatársunk ebben a rendszerben tanult és szerzett képesítést. E mellett, Gyógykuckónkban más rendszerekből szerzett tudással rendelkező kollégáink is várják a segítségért hozzánk fordulókat.

 • +

  Reiki I, II, Mester fokozat

  reikiA R.A.I. tanárok a Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszert oktatják, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.

  A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is. Itt kell megemlítenünk, hogy a Reiki kínálati piacán uralkodó széles és áttekinthetetlen sokszínűségben és az ezzel járó bizonytalanságban a R.A.I. a folytonosságával és világos képzési tematikájával szilárd vezető helyet ért el.

  Reiki I.

  Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

  Tanfolyami díj: 7 900 Ft

  Reiki II.

  A tanulók megismerkednek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.

  Előfeltétele: Reiki I.
  Tanfolyami díj: 15 500 Ft

  Reiki Mester

  Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszám és az energiaszint. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához.

  Előfeltétele: Reiki I. és II.
  Tanfolyami díj: 44 000 Ft

 • +

  Arolo I, II

  aroloAz AROLO hasonló rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.

  Az AROLO

  Energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását. Az alkalmazónak mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.

  AROLO I.

  A tanuló megismerkedik az AROLO munkamódszerével és annak különleges energetikai diagnózis- és kezelési rendszerével. A kódszimbólumok segítségével hozzáfér a “páciens” különböző energetikai szintjeihez, és választ kap arra, hol van a betegség oka, és az okhoz milyen tünetszint(ek) csatlakozik. Felismerhetővé válnak a karmikus (tanuló)folyamatok. A beavatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek isteni energiaszintjéhez.

  Tanfolyami díj: 9 500 Ft

  AROLO II.

  Az AROLO II. fokozatába történő beavatás után lehetővé válik a különböző szintek energiastruktúráinak módosítása. Ennek tisztító, erősítő, megszüntető és harmonizáló hatása van a blokkokra, a viselkedési mintákra és a tanuló-folyamatokra. Lehetővé válik a karmikus folyamatok támogatása szimbólumokkal élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, homeopáthiás szerek és kozmetikumok megfelelő adagolásának ill. potenciáljának a kitesztelése.

  Előfeltétele: AROLO I. fokozat elvégzése.
  Tanfolyami díj: 17 700 Ft

 • +

  Aktív Szellemgyógyászat I, II, III

  aktiv-szellemgyogyaszatF. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa “aktív szellemgyógyászatnak” nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe. A tanuló így lépésről lépésre jut el oda, hogy gyors segítséget nyújthasson akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújtson a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal. Az AROLO TIFAR-ral összekapcsolva például a páciensnek két úton segíthetünk: egyfelől a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.

  Aktív Szellemgyógyászat I.

  A tanuló megismerkedik az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó van az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről. Tisztázódnak olyan fontos ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt érintik. Ilyenek például a csakrák, kundalini erő vagy a harmadik szem. Gyakorlás során a tanuló elsajátítja az aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhet.

  Tanfolyami díj: 9 000 Ft

  Aktív Szellemgyógyászat II.

  A tanuló megismeri az önkezelés lehetőségeit, technikáit; megtanulja, hogyan lehet távdiagnózist készíteni, és elsajátítja a távkezelés módszereit. Szó lesz a színek, kristályok hatásairól, alkalmazhatóságairól is. A beavatással egy szellemi segítő kerül mellé, aki segítséget tud nyújtani a gyógyításnál, és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neki, elősegítve fejlődését.

  Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat I.
  Tanfolyami díj: 9 000 Ft

  Aktív Szellemgyógyászat III.

  Az eddig tanult technikák átismétlése után a tanuló megismeri a gyógyítók személyiségjegyeit, majd új technikákat sajátít el. Megtanulja az energetikai injekció, a lézer-technika kivitelezésének módját, alkalmazásának lehetőségeit, és betekintést nyer a hipnózis alapjaiba.

  Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat II.
  Tanfolyami díj: 16.000.- Ft.

  : Ezt a tanfolyamot a R.A.I. központ megbízásából Borbély János, Dr. Regéczy Zsolt, Tóth Tamás, Farkas György és Ács-Sánta Attila tarthatja.

 • +

  Angyaltanfolyam I, I/b, II

  angyaltanfolyamAngyal I. – Élet az Angyalokkal

  A tanuló megtudja, kik az angyalok, megtapasztalja lényüket, energiájukat. Biztos sokan ismernek gyermekkorukból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A résztvevő ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan készülhet fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheti fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhet az angyalok világába.

  Tanfolyami díj: 7 700 Ft

  Angyal I/b. – Angyalokkal az életünkben

  Ezen a tanfolyamon a résztvevők megtapasztalják, hogy hogyan élhetünk a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon különleges tapasztalatszerzés céljából több mint ötven (50) angyal áll rendelkezésre. Az első huszonkét angyal meghatározott sorrendben való felvétele egészen különleges beavatáshoz vezet. Ezen a tanfolyamon a résztvevők az angyalokkal való munka során megtanulják a problémák megoldását, a blokkok feloldását, a félelmek és terhek elengedését, önértékelésük erősítését és a kozmosszal való egység megtapasztalását.

  Előfeltétel: Angyal I.
  Tanfolyami díj: 9.900.-Ft.

  Angyal II.

  A tanuló további tapasztalatokat szerez Isten fényköveteivel – az angyalokkal – kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, aki mindig az oldalunkon áll és kísér minket, akitől segítséget kérhetünk életfeladatunk, mindennapi problémáink megoldásához. Ismerjük meg, hogy az angyalok miért vigyáznak ránk, és mégis miért kell megtapasztalnunk a szenvedést. Meditációk segítenek felismerni, hogy hová akarnak vezetni bennünket. Tanuljuk meg jobban megérteni őket a velük ápolt kapcsolat révén.

  Előfeltétel: Angyal I.
  Tanfolyami díj: 14.400.-Ft.

  : Ezt a tanfolyamot a R.A.I. központ megbízásából Borbély János, Dr. Regéczy Zsolt, Tóth Tamás, Farkas György és Ács-Sánta Attila tarthatja.