Reiki Association International által szervezett tanfolyamok

Reiki Association International (R.A.I.) bemutatása

A Reiki Association International-t 1990-ben Németországban alapították az alternatív gyógyászat jelentős személyiségei és ismerői, gyakorlott gyógyítók, F. E. Eckard Strohm vezetésével.

Ennek, az immáron számos országban jelenlévő szervezetnek célkitűzése, hogy az energetikai gyógyító módszerek oktatásával az embereken segítsen. E cél megvalósulhat egyrészt azáltal, hogy az emberek megtanulnak segíteni saját magukon, tudatosan kézben tartani egészségüket, másrészt az olyan “hivatásos” gyógyítók, mint az orvosok, természetgyógyászok, masszőrök és ápolók, ezen energetikai módszerek alkalmazásával kiegészíthetik a hagyományos terápiákat. E technikák hatékony segítséget nyújthatnak a nagy kockázattal járó kémiai, gyógyszeres kezeléseknél és sebészi beavatkozásoknál, valamint a hagyományos orvosi kezelésektől függetlenül is – támogató, egészség megőrző jelleggel, és a gyorsabb gyógyulás érdekében – alkalmazhatók.

Az alapos, színvonalas képzés kialakítására irányuló törekvésünket immáron nem csak az “ezotériával” foglalkozók becsülik nagyra (például csak Magyarországon több mint 40.000 R.A.I. tagot és 600 R.A.I. Reiki tanárt jegyzünk), hanem a “szakközönség” is, hiszen a R.A.I. az átlagosnál jóval több orvost számlál a tagjai között.

A R.A.I. munkájának magját az energetikai gyógymódok, a Reiki, az Aktív Szellemgyógyászat és az AROLO TIFAR alkotják. A R.A.I. ezen kívül másfajta tanfolyamokat is kínál – esetenként más szervezetekkel együttműködve. A “normál alkalmazóknak” nagyfokú biztonságot ad az a tény, hogy a “profik” is a R.A.I. módszerekkel dolgoznak. Háziasszonyoknál és anyáknál (akik a gyerekeikről és családjaikról akarnak a lehető legjobban gondoskodni) a felmerülő feladatok és problémák nyilvánvalóan teljesen mások, mint például egy természetgyógyásznál. Ám a Reiki, az AROLO TIFAR és az Aktív Szellemgyógyászat éppen a hétköznapokban járul hozzá nagymértékben ahhoz, hogy a – betegségek gyorsabb gyógyulása mellett – sok probléma megelőzhető, illetve rövid időn belül megszüntethető legyen, még mielőtt elhatalmasodna.

A Reiki, az AROLO TIFAR és az Aktív Szellemgyógyászat minden élőlénynél és minden élethelyzetben sikerrel alkalmazható, áldásosan hozzájárulnak mindannyiunk jólétéhez.

További információk, jelentkezés és tanfolyami időpontok elérhetőek a R.A.I. honlapján: www.rai.hu

 • +

  Reiki tanár

  reikiA Reiki mester megkapja a lehetőséget és jogot arra, hogy oktasson, és másokat beavathasson a Reikibe. A tanfolyamon lehetősége lesz a korábbi Reiki fokozatok tananyagának alapos átismétlésére, oktatási technikák elsajátítására, az avatás kivitelezésének begyakorlására.

  Előfeltétele: Reiki mester
  Tanfolyami díj: 80 000 Ft

 • +

  Arolo-Tifar I, II

  aroloA TIFAR képzések az AROLO mesterfokozatai. Ennél a fokozatnál az AROLO-nál tanult kódszimbólumok munkáját a speciálisan programozott hegyikristályok (melyek programozottsága bárki által ellenőrizhető) végzik. A tanuló megtanulja, hogy hogyan használhatja ezeket a kristályokat, hogyan állíthat fel diagnózist, hogyan változtathatja meg a kristályokkal a hibás, belső energiastruktúrákat, hogyan állapíthatja meg a mester kristály segítségével, melyik szerv betegedett meg. Itt már lehetővé válik a kristályokkal történő önkezelés is. A beavatással energetikai kapcsolat jön létre a tanuló és a kapott mesterkristály között és még közelebb kerül az isteni energia végtelen áramlatához.

  Előfeltétele: AROLO II. fokozat elvégzése.
  Tanfolyami díj: 59 000 Ft

  AROLO TIFAR II.

  A programozott ametisztek bővítik a kezelés lehetőségeit. Segítenek abban, hogy felismerjük a belső struktúrákat és megváltoztassuk azokat. A tanuló elsajátítja a “kristályember” technikát; a gyógyszerek átvitelét; az agyprogramozást, amely a negatív viselkedési mintákat törli, oldja az energetikai blokádokat. Aki oktatni szeretné az AROLO-t, az alapismereteket tartalmazó teszt eredményes kitöltése után megkapja a lehetőséget és a jogot az AROLO I. és II. fokozatok tanítására és beavatására.

  Előfeltétele: AROLO TIFAR I. fokozat elvégzése.
  Tanfolyami díj: 77 000 Ft

 • +

  Aktív Szellemgyógyászat IV, V

  aktiv-szellemgyogyaszatAktív Szellemgyógyászat IV. – Energetikai sebészet

  Méltán nevezhetjük a tanfolyamsorozat koronájának. A tanuló elsajátítja a pszi-sebészetet, a vér nélküli energetikai műtét technikáját, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak. Ez a technika gyorsaságával és hatékonyságával tűnik ki, mely a segítségnyújtás során nélkülözhetetlen azok számára, akik a hagyományos műtéti beavatkozást el akarják kerülni. A tanuló az elméleti alapok után meditációk, gyakorlatok segítségével nyer mélyebb betekintést az energetikai gyógyítás titkaiba. A beavatás teszi őt képessé a pszi-műtétek elvégzésére, amelyhez hozzátartozik a harmadik-szem aktiválása is. Ez a tanfolyam a világon egyedülálló, kizárólag a R.A.I.-nál végezhető el. Tekintettel arra, hogy a tanfolyam a tanulóktól alapos felkészültséget, megfelelő spirituális érettséget, komoly felelősségérzetet igényel, ezért a R.A.I. nagymestere fenntartja magának a tanfolyami részvételtől való elutasítás jogát.

  Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat III.
  Tanfolyami díj: 48 000 Ft

  Aktív Szellemgyógyászat V. – Mesterfokozat

  Az ismeretek egészen speciális technikákkal történő bővítésére kerül sor, amelyek lehetővé teszik a különleges problémák kezelését is. A tanuló a tanítás fortélyaiba is betekintést nyer, valamint a kezelő-páciens, a tanfolyami oktató-tanuló illetve a személyes támogatás kérdéskörei is szóba kerülnek. Az alapismeretet tartalmazó teszt sikeres megírása után a résztvevők megkapják a jogot az Aktív Szellemgyógyászat I. II. tanfolyamok – Aktív Szellemgyógyászat irányelvei szerinti – oktatására.

  Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat IV.
  Tanfolyami díj: 77 000 Ft

 • +

  Angyal Tanár

  angyaltanfolyamA tanuló lehetőséget és jogot kap, hogy tanítsa, hirdesse az angyalokkal való kommunikáció lehetőségét, technikáját, szépségét. A beavatással megkapja az angyalok támogatását a tanfolyamok levezetéséhez.

  Előfeltétel: Angyal II.
  Tanfolyami díj: 75 000 Ft

 • +

  Babandi

  A lélek gyógyítása érintéssel

  babandiBaBandi egy ősi, atlantiszi módszer, mely a következő kozmikus törvényen alapszik: “Amint kint, úgy bent.” Különböző módon érintve a testet hozunk létre lelki változásokat. A blokádok oldása és tulajdonságok befolyásolása mellett, a gyógyulási folyamatok is beindulnak. Hiszen alapvetően minden betegség egy pszichés konfliktus miatt alakul ki. A BaBandi célja a test, a lélek és szellem harmonizálása.

  A Babandi alapja, hogy ismerjük a bőr és a lélek kapcsolatát. Bizonyos bőr részek (érzelmi kontaktus) kapcsolatban állnak a lélekkel, mely lehetővé teszi, hogy érintéssel a lélek egy bizonyos állapotát visszaállítsuk.

  Tanfolyam ára: 20 000 Ft

 • +

  Visszatérés a Fénybe

  visszateres-a-fenybeKik vagyunk? Honnan jövünk? Hová megyünk a halál után? Mit jelent meghalni? Csupa-csupa kérdés… legyünk akár államelnökök vagy hajléktalanok, egy közös bennünk: egyszer megszületünk és egy (szép) napon meghalunk. De mi történik utána velünk? Hová megyünk? Egyáltalán megyünk valahová? Ezt a témát sokan – gyakran a bizonytalanságtól való félelmükben – elfojtják magukban. Nem beszélnek a halálról, nem foglalkoznak vele, a haldoklókat eltolják maguktól – csak nehogy a halálra emlékeztessék! Ezek a kérdések azonban csak a felszínre törnek. A félelmet a tudással veszítjük el. Éljük meg a saját halálunkat már ma, és éljük meg a fénybe való visszatérés pozitív oldalát. A tanfolyamon a résztvevők kérdései megválaszolást nyernek – és a többi tanfolyamhoz hasonlóan a gyakorlatban sem lesz hiány.

  Tanfolyami díj: 32 000 Ft

 • +

  Ataják

  Atlantiszi jóga a teljesség eléréséhez

  atlantiszi-jogaÉletünk célja, hogy elérjük a tökéletességet. Az atlantiszi papok e cél gyorsabb elérése érdekében különböző testtartásokkal összekötött meditációkat használtak – az ún. ATAJÁ-kat. Az emberek azért kapták az ATAJÁ-kat, hogy rajtuk keresztül az egyes beavatási utakhoz kapcsolódó erő szabadon áramolhasson, és így az utak gyorsabban váljanak bejárhatóvá. Ezeket a testtartásokat kivitelezhetjük fizikailag, de elvégezhetőek mentálisan, gondolatban is. A 22 meditáció és a hozzá tartozó 22 testtartás jelenti a 22 beavatási utat, melyet minden embernek végig kell járnia.

  Tanfolyami díj: 18 000 Ft

 • +

  Esszénus Mesterképzés

  Mi a képzés célja?

  esszenusElsősorban saját fejlődésünket fokozza, támogatja azzal a háttérrel, hogy a tudást másik ember javára fordítsuk.
  Mottója: Segíteni – Tanítani – Gyógyítani.
  Az átadott tudás széles skálán mozog. A tanuló például elsajátítja az angyalokkal való kommunikáció, és gyógyítás módszerét; megtanul különböző túlélési, energetikai technikákat; titkos, spirituális módszereket, és ezek kivitelezését. Megtanulja, hogyan kell csoportban “egyként” dolgozni, és azt irányítani. Az esszénus mester ezeket a technikákat a mindennapi életébe beillesztheti.

  Az esszénus mesterek célja:

  • Az esszénus mester mindig az Atya szeretetével átitatva szemléli a Világegyetemet.
  • Elfogadja földi feladatát, és teljes odaadással éli azt át.
  • Nem él elvontan a világtól, hanem mindkét lábával szilárdan a földön áll.
  • Tudja, mi a lényeges, és mi nem az, mert saját lényével tisztában van.
  • Nem áll a dolgok felett, hanem azok közepében nyugszik, s így képes az események belső összefüggéseit felismerni és megtapasztalni.
  • Ismeri a teremtés mindhárom művét gondolatainkon, szavainkon és tetteinken keresztül.
  • Tudatában van a Jó és a Rossz közti különbségnek és annak, hogy a Jó és a Rossz csak a mi értékrendszerünkben létezik.
  • Tudja, hogy az Univerzumban a legfontosabb a Harmónia, a Jó és a Rossz egyensúlya.
  • Felismeri, hogy a Fény Árnyék nélkül nem létezik, és hogy mindennek van polaritása, amelyre szükség van.
  • Egységben él minden élő struktúrával és létezővel.
  • Az emberekben és az állatokban égő isteni tűz iránti alázat kizárja, hogy a védtelen teremtményeknek szükségtelenül fájdalmat vagy kárt okozzon.
  • Csak szükségből, életmentés és életfenntartás végett pusztít el más életet.
  • Mindenfajta életet a Mennyei Atya templomaként tisztel.
  • A Föld és a Természet az élő anyja, segítője és gyógyítója testének, szellemének és lelkének.
  • Életét tudatosan éli, annak ismeretében, miért és hova érkezett a Földre.
  •  Felismeri a tanítások alapelveit, és azt, hogy minden élőlényt a kiegyenlítődés törvénye irányít.
  • Tisztában van azzal, hogy minden negativitás és betegség a diszharmóniából fakad.
  • Megtanulta az anyag különböző rezgéseit felismerni, és azokat összhangzattá alakítani.
  • Gondolkodása nem csak a mostani életre korlátozódik.
  • Az Időben állandó jelenként tekinti a Világ folyását, jövő, múlt jelen eggyé válik az isteni Harmóniában.
  • Mindennel összeköttetésben áll, így a magány és az egyedüllét nem létezik számára.
  • Meg tudja különböztetni az örökkévalót a múlandótól.
  • Lecsendesült lelke az Atya ölében nyugszik, és tudja, hogy az Atya angyalai vezetik őt.
  • Számára a halál az Atyához való visszatérés kezdete,
  • Egy születés, vissza az őseredeti léthez.
  • Egész lényéből az Atya szeretet sugárzik, amely állandóan benne lakozik, összekötve a türelemmel, a megértéssel, és a tudás békéjének jóságával.

  Tanfolyami díj: 82 000 Ft