Egyéb szolgáltatásaink

 • +

  Atlantiszi Kabbala elemzés

  antarktiszi-kabbalaelemzesA Kabbalának több fajtáját ismerjük. Mi az Atlantiszi Kabbala számításait követjük, amely ősi Atlantiszról eredő tudást hordoz.

  A kabbalisztikus születési analízis segítségével megérthetjük, hogy lelkünk ebben az inkarnációjában milyen feladatokat vállalalt, és ehhez milyen adottságokkal rendelkezik. Kiderülhetnek a viselkedési minták és a lelki diszharmóniából kialakuló betegségek okai is. Aki vallja azt a nézetet, hogy a “lélek nyelve a betegség”, annak számára az Atlantiszi Kabbala elemzés rendkívül sokat segíthet a lelki nyugalma visszanyerésében.

  Mindenkinek egyéni életterve van, mi vagyunk saját életünk teremtői. Mi döntjük el, hogy a vállalt élet feladatainkat könnyedén vagy nehézségek árán sajátítjuk el.  A tudatossá válás (néha rögös) útján járva az atlantiszi kabbala elemzés hasznos segítségünkre lehet, ahhoz, hogy boldog, egészséges emberek legyünk.

  Az elemzés menete

  • adatok megadása: írásban el kell küldeni részünkre a teljes születési nevet és a születési dátumot. (csak az év, hónap, nap szükséges!)
  • elemzés: írásban értesítjük Önt, ha elkészült az analízis és munkatársunk időpontot egyeztet Önnel, amikor az elemzést személyesen átveheti az Önnek megfelelő időpontban. Az atlantiszi Kabbala elemzés részletes magyarázata kb. 1,5 órát vesz igénybe.

  Hisszük, hogy semmi nem történik véletlenül a világban, és mindnyájan felelősek vagyunk tetteinkért.

  Ár: 7000 Ft

  Bejelenzkezés itt »

   

   

 • +

  Bach virágterápia

  „A betegség nem kegyetlenség, nem is büntetés, hanem egyfajta korrekció. A lélek eszköze, amellyel rámutat hibáinkra, hogy visszatartson a nagyobb tévedések elkövetésétől, megakadályozza, hogy további kárt okozzunk, és visszavezessen az igazság és fény útjára, amelyről soha nem kellett volna letérnünk.”

  Ebből a feltevésből indult el és dolgozta ki gyógyító terápiáját az 1930-as években Dr. Edward Bach angol orvos.

  bach-cseppekVirágterápiája arra szolgál, hogy megtanuljuk konstruktívan kezelni az emberi természet negatív lelkiállapotait ( pl. türelmetlenség, bizonytalanság, féltékenység, harag, kishitűség), és ismét kapcsolatot találjunk  öngyógyító erőinkhez. Célja a lelki harmónia megteremtése, így minél jobban kibontakozhat és stabilizálódhat a személyiség. Ennek közvetett hatása a nagyobb ellenálló képesség a lelki zavarokkal és a lelki problémákon alapuló testi zavarokkal szemben. Hasznos lehet betegségek megelőzésében és „ leküzdésében” is. Felgyorsítja  a  gyógyulási folyamatot, teljesebbé teszi a gyógyulást.

  Az összes gyógyír a természet virágaiból készült, egyik sem mérgező vagy káros, bármennyit is használjunk belőle. A virágesszenciák specifikus, magas frekvencia információit közvetítik, amelyek a lelki öngyógyító erőket serkentik. Mellékhatásoktól mentesek, és összeférnek más terápiaformákkal.

  A terápia állapotfelméréssel kezdődik, majd a terapeuta meghatározza a legmegfélőbb esszencia keveréket. Egy keverékbe maximum 7 esszencia kerülhet, ezért a páciens gyógyulásának szempontjából legfontosabb 7 esszenciát kapja meg a Bach virágterápia során.

  „Az igazságosság szeretet nélkül keménnyé tesz,
  A hit szeretet nélkül fanatikussá tesz,
  A hatalom szeretet nélkül erőszakossá tesz,
  A kötelesség szeretet nélkül kedvetlenné,
  A rend szeretet nélkül kicsinyessé tesz.”  Lao-ce

  Konzultáció és a személyre szabott keverék összeállítása (kb. 60 perc): 8000 Ft

  Bejelentkezés: Fenyvesi Edinánál a 30-845-2574-es telefonszámon.

   

 • +

  BEMER 3000 – mágnes terápia

  Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció

  A BEMER elv Prof. Dr. Wolf A. Kafka professzor nevéhez kötődik.
  Lényege, hogy az eddig ismert, matematikailag egyszerűen leírható mágnes mező – jelalakokkal szemben, a speciálisan erre a célra kifejlesztett BEMER-jelalakot alkalmazza, mely világszerte szabadalommal védett.

  Az elektromágneses terápia nem új dolog. Évtizedek óta sikeresen használják az ortopédia, az ideggyógyászat területén, valamint rákos betegségek kezelésére és a csont, valamint sebgyógyulás elősegítésére. A BEMER kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját öngyógyító folyamatai, ez pedig végső soron a szervezet valamennyi funkciójának javulásához és harmonizálásához vezet. Ezeket az eredményeket számos nemzetközi tudományos vizsgálat igazolja.

  A BEMER 3000 készülék az Európai Unió szigorú szabványai szerint orvostechnikai berendezésnek minősül. Egyszerű kezelhetősége miatt azonban nem csak klinikai és egészségügyi intézményekben, rehabilitációs központokban és természetgyógyász rendelőkben használják, hanem egyre több készülék van otthoni magánhasználatban is.

  A BEMER terápiának minden olyan betegségre jótékony hatással lehet, ami a sejtek energiahiányára, a mikro cirkuláció zavarára vezethető vissza.

  Az BEMER terápia legfontosabb élettani hatásai

  • Fokozza az emberi szervezet hajszálereiben a vérkeringést, ennek következtében a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága javul, a sejtek anyagcseréje felélénkül, energiatermelésük fokozódik.
  • A sejtek energia tartalmának növekedése következtében a fehérjék felépítése gyorsul, a fehérjeszintézis fokozódik, lényeges hogy bizonyos károsító hatásokat kivédő fehérjék (HSP 70) felépítése különösen fokozódik.
  • Növekszik a vérben szállított oxigén mennyisége (az oxigén parciális nyomásának növekedése észlelhető).
  • A vörösvértestek összetapadásának gátlásával a vérkeringés gyorsul, s a vörösvértestek több oxigént tudnak megkötni és szállítani.
  • A mágneses erőtérváltozás fokozza az emberi szervezetnek az ún. agresszív molekulákat (szabad oxigén gyökök, nitrogén monoxid) semlegesítő képességét. Ezáltal az említett molekulák sejtroncsoló, pusztító hatása kivédhető.
  • Csökkenti a stressz okozta feszültséget, ellazítja az izmokat.
  • Fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet, erősíti az immunrendszert.
  • Erősíti a szervezet önszabályozó, autó-regulációs mechanizmusait.

  Betegségek, amelyekben a kezelés eredményes lehet

  • Allergia, Asztma
  • Általános regeneráció (pl. műtét után)
  • Alvászavarok
  • Anyagcserezavar
  • Bőrgyógyászati problémák
  • Csontritkulás
  • Cukorbetegség kísérő tünetei
  • Fülzúgás
  • Immunrendszer erősítés
  • Lábszárfekély
  • Migrén
  • Reuma
  • Stressz, zaklatottság, depresszió
  • Szédülés

  Kezelési idő

  A BEMER terápia két részből áll. Az első részben egy kényelmes matracon fekve a Bázis Programot (BP) alkalmazva az egész testfelszínt éri a pulzáló mágneses erőtérhatás. Ezt követően a második részben a egy-egy  testrész kezelése történik az intenzív applikátorral.

  A kezelés időtartama kb. 30 percig tarthat attól függően, hogy milyen kezelési programot alkalmazunk.

  A megfelelő terápiás hatás eléréséhez 4-6 hetes terápiás időtartam javasolt!

  A BEMER kezelést elősegíti

  • Minden BEMER alkalmazás előtt és után javasolt egy pohár szénsavmentes víz elfogyasztása. Mindenkor érdemes figyelni az elegendő folyadékbevitelre, ami kb. napi 2 liter
  • A BEMER kezelés előtt NE fogyasszunk koffeint és fekete teát tartalmazó italokat
  • Közvetlenül a BEMER kezelés után kerüljük a dohányzást
  • Figyeljünk a kiegyensúlyozott étkezésre

  Testünk reakciói

  A pulzáló elektromágneses kezelés során javul az idegek ingervezető képessége, ezáltal egyes esetekben átmeneti fájdalomérzet léphet fel. Régi, nem tökéletesen kikezelt sérülések ugyanebből az okból kifolyólag rövid ideig fájhatnak.

  Ellenjavallatok

  A szervátültetésekkel kapcsolatban még nincs tapasztalat, ebben az esetben nem alkalmazható a BEMER kezelés. Súlyos szívritmuszavaroknál, nagy aneurysmák esetében (IV. fokozat), akut lelki zavaroknál, gyógyszeresen nem kompenzált rohamos panaszoknál (epilepszia, skizofrénia) és 38°C feletti láznál.

  A mágnes terápia nem helyettesíti az orvosi kezelést! Ez kiegészítő jellegű kezelés, ami felgyorsíthatják a gyógyulást és remekül összehangolhatóak az orvosi illetve más természetgyógyászati kezelésekkel. A többi kezelések hatásait fokozhatják, így a gyógyulást felgyorsíthatják.

  A kezelés ára:
  30 perc:  2 500  Ft
  10 alkalmas bérlet:  22 000 Ft

  Bejelenzkezés itt »

 • +

  Masszázsok

  Egyik masszázsforma sem helyettesíti az orvosi kezelést! Ezek kiegészítő jellegűek, amik felgyorsíthatják a gyógyulást és remekül összehangolhatóak az orvosi illetve más természetgyógyászati kezelésekkel. A többi kezelések hatásait fokozhatják, így a gyógyulást felgyorsíthatják.

  Aromaolajos energetizáló masszázs

  A különféle növényi illóolajok idegrendszerre való jótékony hatása miatt rendkívül pihentető. Nem csak testileg, de szellemileg, lelkileg is felfrissülünk. Kimasszírozzuk a feszültséget a leterhelt izmokból, javul a vérkeringés. Különösen fontos a stresszes és ülő munkát végzőknél, ahol megelőzhető a visszeresség kialakulása vagy segít a derék, hát, nyak, váll fáradtságán, fejfájáson, szemfáradtságon. A bázisolajok – olíva, szőlőmag, kukorica, szója, pálma – táplálják, hidratálják a bőrt, javítják rugalmasságát, gátolják az öregedési folyamatokat. Minden bőrtípusra ajánlott.

  Rozmaring-borsmenta: frissítő, hűsítő, nyugtató, stresszoldó, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, izomlazító hatású, enyhíti a fejfájást, reumát, izom és ízületi fájdalmakat, növeli a koncentrációképességet, tisztítja a légutakat.

  Fahéj-narancs: stresszoldó, nyugtató hatású, energetizál, jó közérzetet biztosít

  Aloe: sok bőrproblémára jótékony hatású, érzékeny bőrűeknek javasolt, gyulladáscsökkentő, regeneráló, hámosító, fertőtlenítő hatású, kisebb sérülésekre, napégésre is használható

  Citromfű-körömvirág: bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő, tisztító, fertőtlenítő, frissítő hatású

  Yogi: egzotikus, keleties hangulatot idéző, relaxáló hatású

  Levendula: nyugtató, gyulladáscsökkentő, stresszoldó, relaxáló, görcsoldó hatású, reumára, izomfájdalomra, kisebb bőrsérülésre is használatos

  Kókusz: egzotikus illat nyugtató,bőrtápláló,hidratáló hatással

  Ára:
  40 perc:
  5000 Ft
  60 perc:
  7000 Ft
  90 perc: 10 000 Ft

  5 alkalmas bérlet árak:
  40 perc: 25 000 Ft
  60 perc: 32 000Ft
  90 perc: 45 000Ft

  Bejelentkezés:  Fenyvesi Edinánál a 30-845-2574 -es telefonszámon.

  Száraz távolkeleti masszázs

  A japán Yumeiho és thai masszázsfogásokból felépített kezelés a földön, tatamin és laza ruházatban történik. Célja a test statikai, energetikai, izomzati egyensúlyának, harmonikus működésének megőrzése, helyreállítása . Egy átmenetet jelenthet a csontkovácsolás felé.  Az izmok gyúrásán, nyújtásán és az ízületek kimozgatásán kívül akupunktúrás pontokat is stimulálunk, aktivizáljuk a szervezet öngyógyító erőit, így nem csak mozgásszervi, de belszervi problémák gyógyításában is segít. Fokozza betegségekkel szembeni ellenállóképességünket, testi-lelki teljesítőképességünket.

  Ára:
  40 perc:
  5000 Ft
  60 perc:
  7000 Ft
  90 perc: 10 000 Ft

  5 alkalmas bérlet árak:
  40 perc: 25 000 Ft
  60 perc: 32 000Ft
  90 perc: 45 000Ft

  Bejelentkezés:  Fenyvesi Edinánál a 30-845-2574 -es telefonszámon.

  Yumeiho

  A Masayuki professzor által megalkotott Yumeiho masszázsrendszernek az alapját a csípő-keresztcsonti ízület elmozdulásaiból származtatott egyensúly eltolódások vizsgálata, és az ebből adódó statikai eltérések kezelése képezi. Eredetileg a japán szerzetesek, harcművészek testi-lelki teljesítőképességének fokozására használták.

  A gerinc helyes statikai állapotának alapja a megfelelő alátámasztás, melyet a medence és a keresztcsont biztosít. Egy sérülés, a mozgásszegény vagy egyoldalú mozgásterhelést biztosító életmód az egyensúlyi helyzet elbillenését okozza. Bár testünk aszimmetrikus, ennek mértéke nem közömbös, hiszen az egyensúlyra való törekvés egyben törekvés az egészségesebb létezés felé is. A statikai hibákat az izomzatnak kell kompenzálnia; bizonyos izomcsoportok túlműködnek, mások pedig kevésbé. Általában a túlműködés a jellemző, mikor az izom feszesebb, görcsös, romlik a vérkeringés, ez kifáradáshoz, fájdalomhoz vezet. A bennünket érő lelki behatásokra is reagálnak az izmok, a stressz, a szorongás ugyanolyan tartós izomtónusfokozást eredményez. Ebből kialakulhatnak ízületi blokkok, amikor az ízület mozgásterjedelme beszűkül. Ezáltal nem termelődik elég ízületi folyadék, és a porcok idő előtti kopását okozza. Komolyabb problémák a blokkolódott gerinccsigolyáknál lehetnek, ahol a gerincből kilépő idegek nyomás alá kerülhetnek, és belszervi problémákat is okozhatnak.

  Ára:
  40 perc:
  5000 Ft
  60 perc:
  7000 Ft
  90 perc: 10 000 Ft

  5 alkalmas bérlet árak:
  40 perc: 25 000 Ft
  60 perc: 32 000Ft
  90 perc: 45 000Ft

  Bejelentkezés:  Fenyvesi Edinánál a 30-845-2574 -es telefonszámon.

  Thai masszázs

  A „ lusta emberek jógája”.  Indiából ered, alapítója Jivaka Kumar Baccha buddhista orvos. Filozófiai alapja a jóga. A gerinc itt is kiemelt fontosságú, a jó tartás megőrzése, a hajlékonyság fenntartása feltétele a gerinc mentén áramló nagy energiavezetékek jó működésének. A hajlékonyság megőrzése nemcsak a testet, de az elmét is fiatalosan tartja. Az izmok gyúrásával, nyújtásával, az ízületek kimozgatásával fokozódik az energiaáramlás, a vérkeringés, oldódnak testi-lelki feszültségek. Jótékony hatással van összes szervünkre, szervrendszerünkre. Vitalizál és kiegyensúlyozottabbá, fizikailag és szellemileg is terhelhetőbbé, derűsebbé válunk általa.

  Ára:
  40 perc: 5000 Ft
  60 perc:
  7000 Ft
  90 perc: 10 000 Ft

  5 alkalmas bérlet árak:
  40 perc: 25 000 Ft
  60 perc: 32 000Ft
  90 perc: 45 000Ft

  Bejelentkezés:  Fenyvesi Edinánál a 30-845-2574 -es telefonszámon.

  Thai masszázs kismamáknak

  Várandósság idején elsősorban a test energiáinak aktivizálása a cél, akupresszúrás nyomásokkal, passzív gerinctornával, esetleg levendulás, citromfüves olajozással kiegészítve. A kezelés természetesen személyre szabott.

  Enyhíti a stresszt, oldja az izomgörcsöket, csillapítja a fájdalmat, megszünteti a feszültséget, a fáradtságot, javítja a tartást. Enyhíti a székrekedést, a gyomorégést, segíti a káros anyagcseretermékek kiválasztását, csökkenti a káros folyadék visszatartását, az ödémát. Megkönnyíti a szülést és jó hatással van a babára is!

  Hasznos lehet terhesség előtt is felkészíteni a szervezetet, és szülés után is helyreállítani testünket, lazítani a szoptatás alatt befeszült hátizmokat. A klimax és a menstruáció panaszaira is javasolt.

  Ára:
  30 perc: 4000 Ft
  40 perc: 5000 Ft
  50 perc: 6000 Ft

  Frissítő talpmasszázs

  A szerető érintés csodákra képes, és egy hitelesen és szakszerűen végzett frissítő talpmasszázs képes újra regenerálni és felfrissíteni a mindennapokban megfáradt embert. Rengeteg feljegyzés, ősi emlék bizonyítja, hogy több ezer éve ismerik az emberek a talpmasszázs jótékony hatásait és számos kultúra élt ezzel a gyógymóddal.
  A talp és a lábfej olyan reflex terület, amelyen a test egész vetülete megtalálható, azaz minden szervnek és testrésznek az állapota visszatükröződik a talpunkról, illetve a talpon keresztül stimulálható az összes szerv.

  masszázs elsődleges célja a frissítés és a regenerálás. A masszázzsal masszőr az energia újbóli áramlása, ezáltal a testi-lelki harmonizálás és ettől az immunrendszer erősítése.

  Frissítő talpmasszázs menete

  • Konzultáció a vendéggel, esetleges panaszok kikérdezése.
  • A masszázs ismertetése, a vendég tájékoztatása a masszázs hatásairól
  • A masszőr elvégzi a bemelegítő, harmonizáló és levezető masszázst a talpakon. Az esetleges problémáknak megfelelő zónákat kezeli.

  A frissítő talpmasszázs hatásai

  • erősíti az immunrendszert
  • idegrendszert nyugtatja
  • fájdalomcsillapító
  • méregtelenítő és fokozza az anyagcserét
  • serkenti a vérkeringést
  • a testi-lelki egyensúlyt helyreállítja

   

  Ára:
  30 perc:
  3000 Ft
  60 perc: 5000 Ft

  Bejelentkezés:  Varga-Balog Máriánál a +36 30 251-2385-as telefonszámon.

   

 • +

  Speciális Gerincmasszázs

  spec-gerincterapiaA kecskeméti Csodaszarvas Gyógyító Központ képviseletében Győri Zsolt természetgyógyász rendelése.

  Speciális Gerincmasszázs (lágy csontkovácsolás) a csontok és az azokat mozgató izomrendszer visszafordítható reflexes működés zavarainak a korélettanával, diagnosztikájával és terápiájával foglalkozik.

  Ezeknek a speciális fogásoknak a mechanikai hatására rendeződnek csontjaink, ízületeink. Így a helyes pozícióba kerülnek. Ami kihat egész szervezetünkre. Amikor a csigolyák elmozdulnak a helyes pozíciójukból, nyomást gyakorolnak a környezetükben lévő idegpályákra. A csigolyák mellett kilépő idegek belső szerveinket és végtagjainkat is behálózzák. Ezért a tünetek végtagjainkban is jelentkezhetnek. A huzamosabb ideig fennálló elmozdulások a reumatológiai, ortopédiai betegségeken kívül idegrendszeri, belgyógyászati kórképek, betegségek előidézői is lehetnek.

  Az általunk nyújtott lehetőség a nyugati akadémikus és a keleti tradicionális gyógymódok ötvözésén alapul. Olyan módszer, mely egyesíti a különböző masszázsterápiák előnyeit, a manuális terápiák hatásos fogásaival. Különös tekintettel az emberi szervezetben lévő egymással összefüggő, egymást kiegészítő rendszerekkel, mint a vér-, a nyirok-, és az energiakeringések.

  Természetesen a gerinc kisízületi blokkjainak a „lágy” helyreigazítása a fő cél. A kezelés fájdalommentes, nem durva erőkifejtéssel történik, hanem különböző masszázstechnikával fellazítjuk az izomzatot előkészítve az elmozdult izületet arra,hogy segítségünkkel a helyére mozduljon.

  Ez a „speciális gerincmasszázs”, terápia segít a test energetikai rendszerének helyreállításában, ezzel járulva hozzá a test működéséhez szükséges harmóniához.

  (forrás: gerincmasszazs.hu)

  Bejelentkezés: Győri Zsolt, Telefon: +36-20-444-7-111
  Ár: 8 500 Ft /kezelés

 • +

  Peter Hess féle tibeti hangmasszázs

  Hatásmechanizmusáról

  tibeti-hangterapiaPeter Hess módszerének alapjául a hangok hatásával kapcsolatos olyan ősrégi felismerések szolgálnak, melyeket már több mint 5000 évvel ezelőtt alkalmaztak Indiában, hogy helyre állítsák a szellem, a test és a lélek harmóniáját.
  Közel 20 éves kutatómunkája során a hagyományos keleti zene emberi szervezetre gyakorolt gyógyító hatásával foglalkozott. Számos kutatóutat tett Nepálba, Tibetbe és Indiába. Éveken át tartó kutatás és gyakorlat során fejlesztette ki a Hangmasszázs Terápiát, mely hozzásegít a test energiamezejében keletkezett zavarok helyreállításához, támogatja az immunrendszer felerősödését.

  A tálak jelene és múltja

  Történelmi kutatások során kiderült, hogy különböző népek (egyiptomiak, kínaiak, japánok, tibetiek, amerikai bennszülöttek) már alkalmazták gyógyászati rendszerükben a rezgéseket. Peter Hess német fizikus energetikai kutatásokat végzett Nepálban, Tibetben és Indiában orientális zenék, hangok emberi szervezetre gyakorolt gyógyító hatásairól, majd kidolgozott egy kezelési módszert, mely segít a test öngyógyulási folyamatának beindításában. A tibeti tálakból rendkívül könnyű felhangokban gazdag dallamot előcsalni, több tálat együtt megszólaltatva, pedig bájos összhangzatot hozhatunk létre, amelyek harmonizálják a testet, a szellemet és a lelket, kitárva ezzel a szívet. A tapasztalat szerint ezek a hangok egyensúlyt teremtenek az agyféltekék között is, és egészen a sejtek szintjéig tisztítják, vitalizálják a test energetikai rendszerét.

  A tradicionális tálak

  7-12 fémötvözetéből készülnek, a 7 ősi égitest szerint, – arany, – ezüst, – higany, – vörösréz, – vas, – ón, – ólom. A hangzás és a rezgési tulajdonság szempontjából a bronz optimális arányának van nagy jelentősége. Minden újonnan készült tálnak tartalmaznia kell egy régi tál darabját a folyamatosság jelképeként.

  A kezelés menete

  A masszázshoz a páciens kényelmes ruhában elhelyezkedik egy kezelőágyon, vagy a földön kialakított fekhelyen. Meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyezünk, melyeket filc ütővel lágyan megütünk.
  A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszál végeinél.
  A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli s a folyamatos hang és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések eredményeként segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

  Mi történik testünkben a kezelés alatt

  Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből van, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre: szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A bőrön keresztül hatolnak testünkbe a rezgések, eljutnak az izmokhoz, belső szervekhez, megmozgatva a mintegy 100 billióra becsült sejtet, ezért minden sejtünk masszázst kap. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett hangolják szervezetünket, helyreállítva energetikai tervrajzunk eredeti minőségét.

  A hangmasszázs másik hatása, hogy a folyamatos felhangokban gazdag hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, ún. relaxáló állapotba. Ez az alvás és ébrenlét közti nyugalmi állapot közvetlenül az elalvás előtt, lazítógyakorlatok, vagy meditáció alatt tapasztalható és köztudottan jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre.

  A hangtálak egyedi sajátossága más lazító technikákkal szemben, hogy nem csak a fülön keresztül, de a bőrön át (tehát két csatornán) is, plusz érzékelésként juttatja az ingert az agyba, majd szétáramoltatja a testben.

  Agyműködésünk kikapcsol minden készenléti, vagy stressz állapotot. Ilyenkor a dopamin termelésre nincs szükség, s megtörténik az elengedés, a teljes lazítás. A hangtálakból egyenletes ritmus szerint áramló hang és rezgés segítenek a szerotonin felszabadításában, folyamatos szétáramlásában is. Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk ilyenkor, s a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

  A harmadik kapcsolódási pont a belső – figyelő, a felsőbb énünkkel való kapcsolat kialakításának lehetősége a hangmasszázzsal. Ennek segítségével kiterjeszthetjük a kapott hatásokat, harmonikus rezgéseket pl. az aurába. Természetesen ennek megéléséhez az egyszerű ellazuláson túl szükséges a tudatos jelenlét, az önfejlesztés.

  A hangmasszázs hatásai

  • Stressz okozta feszült állapotok oldódása
  • Légzés javulása, elmélyülése
  • Immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
  • Energiablokkok oldódása
  • Nyak, váll, hát, deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
  • Fejfájás, alvászavarok elmúlása
  • Emésztési szabályozás, alhasi görcsök oldódása
  • Keringési zavar, magas vérnyomás helyreállítása
  • Tanulási nehézség, koncentráció, motiváció javulása
  • Viselkedés harmonizálása

  Ellenjavallatok

  • szívritmus szabályozó használata
  • epilepszia
  • várandósság első trimesztere
  • akut gyulladásos, lázas állapotok

  (forrás: hangmasszázs.hu)

  A kezelést tartja: Varga-Balog Mária.

  A Hangfürdő maximális létszáma 15 fő, ezért minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges a +36 30 251-2385-as telefonszámon.

  Ár:
  Egyéni kezelés: 50 perc  6000 Ft
  Hangfürdő: 50 perc  2000 Ft
  Páros kezelés: 50 perc 9000 Ft